ŞANLIURFA / SİVEREK - Ördekli İlkokulu

Ördekli İlkokulu

Adres
HASIRLI MAH. ÖRDEKLİ KÜME EVLERİ ÖRDEKLI ILK OKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 9 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:20 BAŞLAMA 14:20 BİTİŞ
Uydu İnternet (VSAT)
ASFALT
ÖĞRETMENLER HUSUSİ OTOMOBİL VE SERVİS İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
HASIRLI MAHALLESİ MUHTARLIĞINA BAĞLI KÖYÜMÜZ ADIYAMAN-SİVEREK FERİBOT YOLU 10.KM CİVARINDADIR.
SİVEREK İLÇE MERKEZİNE 13 KM UZAKLIKTADIR.
BEYAZ BAYRAK BESLENME DOSTU OKULUM TEMİZ
+ERASMUS (ÖĞRETMENLER TARİHİ MEKAN VE MÜZE KULLANIMINI ÖĞRENİYOR 2016)
Diğer Hususlar
OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİDİR. ÇERÇİ, KESMEKAYA, DULDAL, ÜZÜMCÜK VE KÜMEEVLER YERLEŞİM YERLERİNDEN 11 SERVİS ARACIYLA ÖĞRENCİLER GELMEKTEDİR.